NAH als specialisme

Het was nooit een bewuste keuze, maar door de jaren heen bleek onze zorgvisie vooral aansprekend voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

NAH-als-specialisme

Als je door een ongeluk of ziekte van de een op de andere dag geconfronteerd wordt met vaak ernstige beperkingen in het dagelijks functioneren, dan worden begrippen als ‘kwaliteit van leven’ en ‘regie bij de cliënt’ opeens doorslaggevend. Met veel aandacht, plezier en toewijding werken we elke dag samen met onze NAH-cliënten, op het gebied van verzorging, verpleging, (activiteiten)begeleiding. Inmiddels durven we wel te stellen dat Sanare een echte NAH-specialist geworden is. 

 

  • Met de opening van het NAH-café Zuidplas in Vivere, organiseert Sanare regelmatig informatiebijeenkomsten voor mensen met hersenletsel, hun partners, familieleden en vrienden.
     
  • Sanare is aangesloten bij het Hersenletselcentrum Midden Holland en werkt mee aan verschillende activiteiten.
     
  • Elke dinsdag ochtend is er inloopochtend in Vivere voor mensen met NAH.

Wilt u meer weten over onze specifieke dienstverlening aan cliënten met niet-aangeboren hersenletsel? Of wilt u op de hoogte gehouden worden van de informatiebijeenkomsten van het NAH-Café? Stuur dan een mailtje naar info@sanare.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 0180 – 310180.