Referenties

Met een zorgvisie die de wensen van haar cliënten centraal stelt, zijn positieve referenties van tevreden cliënten of hun familieleden erg waardevol voor Sanare. Dat is tenslotte waar we het voor doen!


referenties-sanare

“Ik ben erg blij dat we met Sanare een organisatie hebben gevonden die de ondersteuning biedt waar mijn ouders behoefte aan hebben. Toen de belasting van de dagelijkse verzorging van mijn vader te zwaar werd, was hulp noodzakelijk maar tegelijkertijd ook een schrikbeeld. Vreemden in huis die zich mengen in hun dagelijks leven zou een enorme inbreuk op hun privacy en zelfstandigheid inhouden. Gelukkig had Sanare alle begrip voor hun wensen en heeft mijn vader nu een klein vast team van verpleegkundigen die hem een aantal keren per week helpen bij de verzorging. Ook als mijn moeder een weekje op vakantie wil, kan Sanare dat opvangen door tijdelijk meer ondersteuning te bieden. Ideaal!” 

— Katja Mellegers – dochter van een cliënt van Sanare


referenties sanare

“Sanare helpt om regelmaat te houden in mijn leven. Elke dag heb ik een activiteit en Sanare begeleidt mij waar nodig. Ik word bijvoorbeeld geholpen met omkleden als ik ga zwemmen, elke week weer! Zo kan ik mijn eigen leven leiden, zonder dat mijn ziekte de boventoon voert. Ik ben heel blij met de hulp van Sanare!"

— Jilles van Herk – cliënt van Sanare


"Door samen met Sanare de taken te verdelen, kon ik de zorg aan."

“Sanare heeft mijn echtgenote in de laatste fase van haar leven bijna 24 uur per dag thuis verzorgd. Dat heeft mij veel rust gegeven. Mijn vrouw lag aanvankelijk in een verpleeghuis, maar wilde graag naar eigen huis. Door samen met Sanare de taken te verdelen, kon ik die zorg aan. Op deze manier hebben we nog een poosje samen thuis van elkaar kunnen genieten. Ik heb dan ook geen minuut spijt gehad van mijn beslissing om haar uit het verpleeghuis mee te nemen.” 

— De heer Kersten – cliënt bij Sanare


"Ik voelde altijd een warm welkom als ik thuiskwam en de bereidheid om écht te helpen."

"Sanare heeft ons zeven jaar lang geholpen met de opvang van mijn zoon, de begeleiding met het reizen naar school, het maken van huiswerk en het aanbrengen van structuur in zijn overige dagelijkse bezigheden. Ik ben daar ontzéttend tevreden over. Sanare heeft fantastisch lieve medewerkers met hart voor de mensen voor wie zij zorgen. Nooit kreeg ik de indruk dat zij hier kwamen om alleen maar hun werk te doen. Ik voelde altijd een warm welkom als ik thuiskwam en de bereidheid om écht te helpen.
Het heeft altijd als een luxe gevoeld als het eten klaar stond en ik zo kon aanschuiven aan tafel. Of dat er met de kinderen gegeten werd als ik er een avond niet was. En in de beginjaren was het ook heerlijk om de zorgen die ik over de kinderen had te delen en te horen en voelen dat ik het goed deed in mijn rol als moeder en opvoeder. Sanare heeft mij en de kinderen enorm geholpen!"

– Jolanda de Slegte, moeder van Friso