Onze diensten

Aandacht en tijd vormen de basis van alle diensten die Sanare verleent. We zetten ze graag voor u op een rijtje:
 

Thuiszorg

Ook als u dagelijks intensieve verzorging nodig heeft, kunt u met hulp van Sanare zelfstandig blijven wonen. Een vast team van professionele zorgverleners en huishoudelijke hulp plus een zorgplan waarin uw persoonlijke levensstijl centraal staat, zijn daarvoor de ingrediënten. Sanare staat 24 uur per dag voor u klaar! Ook als er iets onverwachts gebeurt, kunt u met behulp van persoonsalarmsysteem een beroep op ons doen.

Wilt u weten wat Sanare kan bijdragen aan uw kwaliteit van leven? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, via 0180 – 310180 of info@sanare.nl.


Begeleiding aan huis

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is niet alleen meer een wens van veel mensen, inmiddels is de zorg in Nederland hier ook op ingericht. Een vast team van begeleiders van Sanare staat klaar om u te helpen veilig en comfortabel thuis te wonen. Vertrouwde gezichten die u dagelijks ondersteunen waar u dat nodig vindt, want de regie blijft altijd in handen van onze cliënten. Een boodschap doen of helpen in de huishouding, het kan allemaal. Tijd voor een kop koffie en een goed gesprek is er altijd. 

Laat ons vrijblijvend weten waar we u mee kunnen helpen,
via 0180 – 310 180 of info@sanare.nl.


Dagbesteding 

Samen met andere bezoekers of bewoners kunt u dagelijks terecht in het activiteitencentrum van Vivere. Het aanbod van zowel groeps- als individuele activiteiten is gevarieerd. Van creatief en cultureel tot sportief of lekker buiten bezig zijn. Net wat u wilt dus. Voor mensen met NAH worden speciaal aangepaste activiteiten aangeboden.

De koffie staat elke dag klaar vanaf 9.30 uur aan Westeinde 1. U bent daar van harte welkom. Liever eerst een vrijblijvend gesprek? Bel dan even met 0182 – 60 32 54.


Logeren met zorg

De logeerkamers in de zorgvilla staan klaar voor onze tijdelijke gasten. U bent van harte welkom voor bijvoorbeeld revalidatie na een operatie, of als een mantelzorger tijdelijk niet beschikbaar is (respijtzorg). En uw eigen Sanare team ‘verhuist’ gewoon mee! 

Wist u trouwens dat logeren bij Vivere in veel gevallen goed betaalbaar is? Al vanaf € 35,- per nacht (eigen bijdrage) bent u volledig verzorgd bij ons te gast. Vraag het vrijblijvend na bij onze zorgadviseur, Suzanne Suijker, 0180 – 310 180, of mail naar zorgadviseur@sanare.nl.

Ontdek de mogelijkheden voor een kortdurend verblijf op de site van Vivere. Of neem vrijblijvend contact op via 0180 – 310 180 of info@sanare.nl.


Veilig en verzorgd wonen

Lukt het ondanks hulp niet meer thuis? In onze zorgvilla Vivere wonen cliënten veilig en verzorgd in een prachtig appartement waar de vertrouwde zorg van hun eigen Sanare-team gewoon voortgezet wordt. Kijkt u eens op de site van Vivere en ontdek dat wonen in een zorgvilla voor iedereen bereikbaar is.

 

Bij Sanare kunt verder terecht voor: 

24-uurszorg en ongeplande zorg • gespecialiseerde zorg • verpleeghuiszorg thuis • gezinsverzorging • mantelzorgondersteuning • vakantie met zorg •  revalidatie thuis • zorg in de laatste levensfase  ouderenzorg