Wat vinden cliënten van Sanare?

Snel zorg inzetten is onze kracht. 

 De telefoon gaat en de boodschap is al snel duidelijk: een gezin in nood doordat moeder vanwege ziekte is uitgevallen. Vader probeert de zijn baan te combineren met de zorg voor twee jonge kinderen maar is uitgeput... Natuurlijk zijn oma's, tantes en buurvrouwen bijgesprongen maar doordat de gezondheid van moeder niet verbeterd, lijkt de situatie uitzichtloos. 

Sanare biedt dan gezinsverzorging. Het huishouden, boodschappen doen en koken, kinderen van en naar school halen en brengen, contact met de huisarts en eventueel ondersteuning bij ziekenhuisbezoeken is een combinatie van taken die daarbij horen. Vaak net als vroeger, van 8 tot 17 uur een vertrouwd gezicht in huis. En hoe dat bevalt? Dat leest u op www.zorgkaartnederland.nl

IMG_4078.PNG