NAH Café Zuidplas, maandag 12 juni 2017

foto flyer NAH Cafe 13 juni.png

Dit NAH Café wordt in samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation georganiseerd. De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Deze avond is voor mensen met Hersenletsel en hun partner, familie en/of vrienden.

Op deze avond is het tevens mogelijk voor mantelzorgers en partners om in een partnergroep met elkaar te praten over de gevolgen van hersenletsel en de impact op het dagelijks leven. Hoe gaat u om met deze veranderingen als gevolg van hersenletsel? Aanmelden graag via info@sanare.nl • toegang is gratis •  inclusief hapje/drankje.

U bent van harte welkom op 12 juni om 20.00 uur in de Zevenster, Leliestraat 3 te Zevenhuizen (inloop vanaf 19.45 uur).