Veilig verzorgd thuis blijven wonen?

Eigenlijk wil iedereen zo lang mogelijk in zijn eigen huis blijven wonen. Ook als met het ouder worden, de behoefte aan zorg toeneemt, willen we graag op een comfortabele en veilige manier thuis blijven wonen. Financieel volledig vergoed gelukkig. Daarnaast wil ook het kabinet ook dat ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Sanare Zorg & Welzijn helpt daar dagelijks bij.

We doen het al jaren

Zo hebben we alle mogelijkheden ingezet bij een oudere man met Alzheimer die de nadrukkelijke wens had om tot het laatst thuis te blijven wonen. Wij hebben dit proces dan ook jaren mogen begeleiden en zijn meegegroeid in de verschillende fases van zijn ziekte. In het begin ging het vooral om begeleiding in het huishouden en een sociaal moment waarin de maaltijd werd verzorgd. Later breidde dit zich uit tot twee keer per dag persoonlijke verzorging en verpleging, oppas aan huis en het verzorgen van alle maaltijden. Steeds hebben we samen met meneer, zijn familie en de huisarts gekeken of de mogelijkheden weer aangepast moesten worden, zodat zijn wens om thuis te blijven ook op een veilige en verzorgde manier gewaarborgd bleef.

Het mooie van dit alles is dat al elke vorm van zorg bij Sanare Zorg & Welzijn uitgevoerd wordt door met een klein team van vertrouwde gezichten die op vaste afgesproken tijden bij u thuis komen. Onze cliënten houden de regie en alles gaat in samenwerking en op basis van een vertrouwensband.

Toch een beetje nieuw

Hoewel we deze dienstverlening al meer dan 18 jaar met veel aandacht en toewijding aanbieden, hebben we deze onlangs in een handig Veilig Verzorgd Thuis pakket ondergebracht. Zonder ingewikkelde administratieve rompslomp kiest u het zorgarrangement dat bij u bij past. Wilt u weten hoe dat werkt? Op onze website vindt u meer informatie over het Veilig Verzorgd Thuis-pakket (http://www.sanare.nl/zorg/op-maat/).

Natuurlijk kijken onze collega’s ook graag samen met u naar de mogelijkheden van het Veilig Verzorgd Thuis-pakket. Neem gerust vrijblijvend contact op (http://www.sanare.nl/contact/adres/).