NAH Café Zuidplas 23 oktober 2017

foto flyer NAH Café 23 oktober 2017.png

Ontmoeten in de Meander

23 oktober a.s. om 20:00 uur Boslaan 1, Nieuwerkerk aan den IJssel (inloop vanaf 19.45 uur).

Het NAH Café Zuidplas is een plek om te ontmoeten. U kunt onder het genot van een kop koffie in contact komen met elkaar, verhalen delen, vragen stellen of gewoon een gezellige avond hebben.Voor mantelzorgers en partners is het mogelijk in een partnergroep met elkaar te praten over de gevolgen van hersenletsel en de impact op het dagelijks leven. Hoe gaat u om met deze veranderingen als gevolg van hersenletsel?

Deze avond is voor mensen met hersenletsel en hun partner, familie en/of vrienden.

Aanmelden graag via info@sanare.nl•  toegang is gratis  ·  inclusief hapje/drankje

U bent van harte welkom!