Op zoek naar een nieuwe baan in de zorg?

En het liefst bij een organisatie waar het welzijn van de cliënt net zo belangrijk is als de zorg? Herkenbaar, want voor mij was dat ook heel belangrijk. Daarom koos ik acht jaar geleden voor Sanare Zorg & Welzijn, de naam zegt het eigenlijk al. Bij Sanare besteden we tijd én echte aandacht aan onze cliënten. En dus werk ik elke dag met veel plezier en passie!

Irene Gerritsen over werken bij Sanare Zorg & Welzijn

Irene Gerritsen over werken bij Sanare Zorg & Welzijn

Geen tijd voor haast…!!
De belevingsgerichte visie die bij ons centraal staat, is niet alleen een papieren versie, maar zie je ook dagelijks in alles terug. Met veel aandacht kijken wij samen met de cliënt naar de individuele wensen en vooral ook naar de mogelijkheden. Er wordt dus niets besloten vóóriemand, want alles gaat in samenspraak. Natuurlijk heeft iemand zijn beperkingen, want om die reden verlenen wij zorg en begeleiding. Maar wij willen ook samen met de cliënt op zoek naar zijn of haar talenten om te kijken naar wat hij of zij juist wel kan.
 

Een paar mooie voorbeelden
Zo begeleid ik al een aantal jaar een jongeman die in zijn mobiliteit beperkt is, maar een heel ander leven heeft gekregen, doordat ik hem heb gestimuleerd tot het oppakken van de schilderkwast. Uiteindelijk heeft hij de mooiste schilderijen gemaakt en dat terwijl hij eerst niet wist dat hij dit creatieve talent in zich had. Het heeft zijn leven enorm verrijkt en ik geniet van al die processen die ik met hem, maar ook andere cliënten mag beleven.

Ook begeleid ik een mevrouw met niet-aangeboren hersenletsel, die voor haar ongeluk werkzaam was in de boekhandel, zij noemt dit haar habitat. Na een heftig ongeluk belandde mw in een coma van 3 maanden. na een intensieve tijd van revalidatie zijn er nog wel restverschijnselen over van het letsel, met name in het communiceren en extreme vermoeidheid. Maar na samenwerken, steeds weer in kleine stapjes die grens verleggen en het ervaren van succesmomentjes, is zij sinds een maand weer begonnen met werken in een boekhandel. Weliswaar niet terug op haar oude niveau, maar voor mevrouw een enorme fijne afleiding en zij heeft weer een doel in haar leven. Zo belangrijk!
 

Geef jij ook graag zorg en begeleiding mét tijd en aandacht?
Ik kan nog wel even doorgaan met allerlei positieve en leuke succeservaringen die ik heb opgedaan samen met onze bijzondere cliënten. Bij Sanare lukt dit omdat de belevingsgerichte zorg al 18 jaar deel uitmaakt van onze dagelijkse praktijk. Heb jij dat, net als ik, ook in je DNA zitten? Dan moet je gewoon solliciteren! We hebben op dit moment vacatures voor Verpleegkundigen en VIG-ers. Voor meer informatie kijk op www.sanare.nl/over-ons/vacatures/ Reageren kan door je motivatiebrief en cv te mailen naar info@sanare.nl of bij vragen te bellen naar 0180-310 180

Tot ziens bij Sanare Zorg & Welzijn!